Judecătorii Curții de Apel îl ajută pe Dragnea să mai tragă de timp în dosarul peanl în care a fost condamnat!

Judecătorii Curții de Apel București au amânat până pe 23 noiembrie analizarea sesizării din dosarul în care Liviu Dragnea a dat în judecată ÎCCJ privind componența completelor de 5 judecători.

Curtea de Apel București s-a conformat solicitării făcută de liderul PSD, Liviu Dragnea, de a analiza plângerea prin care acesta a reclamat conducerea ICCJ la Curtea de Apel Bucureşti, nemulţimit fiind de Completul de 5 judecători care ar urma să judece recursul în dosarul angajărilor fictive de la Teleorman. Plângerea a fost făcută pe 5 octombrie, iar Curtea de Apel București a și stabilit inițial termen în proces pentru 26 octombrie.

Judecarea apelului în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman, în care liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat în primă instanţă la trei ani şi jumătate de închisoare cu executare, a fost amânată pentru data de 5 noiembrie. Cel mai probabil, Dragnea va cere o nouă amânare până la decizia Curții de Apel din 23 noiembrie.

Dosarul lui Dragnea a fost repartizat completului de cinci judecători P1 – Penal condus de vicepreşedintele instanţei supreme Iulian Dragomir. Ceilalţi membri ai completului sunt Simona Cristina Neniţă, Daniel Grădinaru, Florentina Dragomir şi Lavinia Lefterache. Şedinţa de judecată era programată de la ora 9.00, dar a fost amânată pentru data de 5 noiembrie 2018.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, spunea, în 30 septembrie, că nu mai are aşteptări legat de apelul la decizia de condamnare a sa la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman, el susţinând că, cel puţin în ceea ce îl priveşte, nu mai are încredere că justiţia este oarbă. „Eu să mă mai duc cu credinţa că în România nu poţi fi condamnat nevinovat, nu”, a susţinut liderul PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.