Judecătorii Ioana Bogdan, Alina Ioana Ilie și Ionuţ Matei pentru condamnarea lui Mazăre

După zeci de ani în care a sfidat legea, bunul simț, opinia publică, Radu Mazăre și-a primit pedeapsa. Nouă ani de pușcărie pentru o fraudă de peste 100 de milioane de euro cu retrocedarea ilegală a plajelor. Alături de Mazăre a fost condamnat și partenerul său politic și de afaceri, Nicușor Constantinescu, fost președinte al Consiliului Județean Consatnța, dar și Cristian Borcea, Dragoș Săvulescu și Jean Andrei. Ultimul pe listă, Jean Andrei, notar, este fostul soț al judecătoarei Laura Andrei, fost președinte al Tribunalului București, actual judecător la Curtea de Apel București. E un amănunt interesant dacă ținem cont că dosarul a stat ani de zile pe rolul Curții de Apel București, iar la final Mazăre a primit patru ani cu suspendare, iar Borcea și Săvulescu au fost achitați.

Într-o Românie în care judecătorii cinstiți sunt hărțuiți de CSM-ul condus de Lia Savonea, omul PSD, de inspecția judiciară, condusă de oamenii PSD, de secția specială pentru cercetarea magistraților, înființată de PSD și condusă de omul de încredere a lui Dragnea, a ajuns să-ți trebuiască curaj să condamni un politician.

Normalitatea devine excepție, iar cea mai mare parte a judecătorilor și procurorilor și-au plecat deja capul în fața oamenilor PSD, mulțumiți cu lefurile uriașe pe care le au.

Ceilalți, cei puțini care au mai rămas verticali, trebuie apreciați pentru că doar ei mai pot face dreptate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *