Judecătorii, la cheremul lui Dragnea! Curtea de Apel a fixat termen fulger pentru Daddy

Curtea de Apel București s-a conformat solicitării făcută de liderul PSD, Liviu Dragnea, de a analiza plângerea prin care acesta a reclamat conducerea ICCJ la Curtea de Apel Bucureşti, nemulţimit fiind de Completul de 5 judecători care ar urma să judece recursul în dosarul angajărilor fictive de la Teleorman. Plângerea a fost făcută pe 5 octombrie, iar Curtea de Apel București a și stabilit termen în proces pentru 26 octmbrie.

Judecarea apelului în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman, în care liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat în primă instanţă la trei ani şi jumătate de închisoare cu executare, a fost amânată pentru data de 5 noiembrie.

Dosarul lui Dragnea a fost repartizat completului de cinci judecători P1 – Penal condus de vicepreşedintele instanţei supreme Iulian Dragomir. Ceilalţi membri ai completului sunt Simona Cristina Neniţă, Daniel Grădinaru, Florentina Dragomir şi Lavinia Lefterache. Şedinţa de judecată era programată de la ora 9.00, dar a fost amânată pentru data de 5 noiembrie 2018.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, spunea, în 30 septembrie, că nu mai are aşteptări legat de apelul la decizia de condamnare a sa la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman, el susţinând că, cel puţin în ceea ce îl priveşte, nu mai are încredere că justiţia este oarbă. „Eu să mă mai duc cu credinţa că în România nu poţi fi condamnat nevinovat, nu”, a susţinut liderul PSD.

VEZI cand a fixat CAB termen în proces:

http://portal.just.ro/2/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=200000000366894&id_inst=2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.