Democrație în stil Trump. Jurnaliştii Bloomberg News nu vor mai fi acreditaţi la evenimentele de campanie ale președintelui

Campania pentru realegerea lui Donald Trump ca preşedinte a anunţat luni că nu va mai acorda acreditări jurnaliştilor Bloomberg News, agenţie deţinută de miliardarul Michael Bloomberg, care doreşte să obţină nominalizarea pentru candidatura sa la preşedinţia SUA din partea Partidului Democrat, transmite Reuters.

Agenţia de presă a lui Bloomberg a precizat după anunţul oficial al acestuia referitor la candidatura la preşedinţie că nu va mai relata despre candidaţii democraţi la preşedinţie, inclusiv despre Bloomberg şi contracandidaţii săi, dar că va scrie în continuare despre Trump.

Un reprezentant al Bloomberg News nu a putut fi contactat imediat pentru comentarii.

Acreditările permit reporterilor să aibă acces mai facil la mitinguri sau alte evenimente de campanie, până la alegerile din noiembrie 2020. Publicul trebuie să obţine bilete din partea campaniei, iar apoi să aştepte la cozi lungi pentru a intra la evenimente.

”Întrucât şi-au declarat deschis părtinirea, campania Trump nu va mai acredita reprezentanţi ai Bloomberg News pentru mitinguri şi alte evenimente de campanie”, a declarat directorul de campanie al lui Trump, Brad Parscale, într-un comunicat.

Campania va stabili de la caz la caz dacă va discuta cu anumiţi reporteri sau dacă va răspunde la întrebări din partea Bloomberg News.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *