Justiția penalilor: Un sucevean,  care a întreținut relații sexuale cu nepoata lui de 13 ani, reținut și apoi  eliberat  sub control  judiciar

Un bărbat din Suceava, reținut, inițial, a fost  eliberat sub control judiciar, pentru  relații  sexuale cu  un minor. Bărbatul este axuzat că a întreţinut relaţii sexuale orale cu nepoata sa, de numai 13 ani. El a avut trei acte sexuale cu copila, în a doua jumătate a lunii august.

Miercuri, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar joi,  un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni a luat măsura preventivă a controlului judiciar faţă de inculpat.

„La data de 03.09.2020 procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni a luat măsura preventivă a controlului judiciar faţă de un inculpat ce a fost reţinut la data de 02.09.2020 pentru 24 ore de către organele de cercetare penală, pentru săvârşirea infracțiunii de act sexual cu un minor în formă continuată (trei acte materiale), prev. de art. 220 alin. 1 şi alin. 4 lit. a C.pen. cu aplic. art. 35 alin. 1 C.pen., reţinându-se în sarcina acestuia faptul că în perioada 18.08.2020 – 30.08.2020, în realizarea aceleiaşi rezoluţii infracţionale, a întreţinut trei raporturi sexuale cu o persoană de sex feminin, nepoata sa, în vârstă de 13 ani”, se precizează în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *