Justiția junglei: Ieșeanul care amenință cu moartea martorii din dosarul său, pus în LIBERTATE! (VIDEO ȘOCANT)

Justiția, pentru unii mumă, pentru alții ciumă! Ieşeanul de 69 de ani reţinut la finele săptămânii trecute pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, după ce a ameninţat pe Facebook martorii din dosarul său, a fost eliberat pe motiv că legea penală nu prevede arestarea în astfel desituații. Constantin Vezeteu s-a întors acasă, acuzat și de tăieri ilegale de păduri, s-a întors acasă și își poate vedea liniștit de infracțiuni.

Constantin Vezeteu se află sub control judiciar și va trebui să se prezinte în instanţă, în dosarul în care este judecat în apel pentru tăiere ilegală de arbori. Procurorii au cerut înlocuirea măsurii controlului judiciar pentru că Vezeteu nu avea voie să ia legătura cu martorii pe care i-a ameninţat cu moarte, printr-o transmiune video, în direct, pe Facebook. El va da ochii cu judecătorii Curţii de Apel Iaşi pe 16 ianuarie, când se va stabili dacă măsura controlului judiciar va fi înlocuită cu cea a arestului preventiv. Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi este instituţia care a formulat cererea de înlocuire. Originar din Ţibana, individul a fost condamnat de prima instanţă la 4 ani şi 8 luni de închisoare cu suspendare, fiind judecat în apel sub control judiciar. Pentru a-i speria pe cei care au dat declaraţii împotriva sa, individul s-a filmat cu puşca în mână şi a transmis pe Facebook ameninţări cu moartea faţă de martori.

„„Atenţiune! Toţi care aţi dat declaraţii contra mea că mi-aţi dat bani şi nu mi-aţi dat. Tot neamul voastră să facă puşcărie. Vă împuşc, f*** Dumnezeul mamii voastre. Vă împuşc! Să vă f** în gură de la cel cu ţâţa-n gură, până la cel cu barba sură. Moartea voastră e în sabia mea. Vă iau gâtul. Am pistol, vă împuşc. Vă dau în cap şi vă împuşc. Poate să audă toată procuratura şi Poliţia. Viaţa voastră e scurtă, bă! Am armă, să vină Poliţia, Vă împuşc, f**** în gură! Aţi dat declaraţii împotriva mea că v-am dat lemne şi mi-aţi dat bani. Chiar dacă mă împuşc şi pe mine, îmi trag un gloţ în cap, dar până la urmă vă împuşc şi copiii din faşă. La 1-2 noaptea vin cu mafia din Italia şi vă împuşc cu tot neamul, cu copii, cu nepoţi. Am armă, vă împuşc pe cei care aţi dat declaraţia mea!”, a spus individul în filmarea transmisă în direct pe Facebook. Ulterior transmisiunii şocante, Vezeteu a fost reținut însă ulterior a fost pus în libertate.

VIDEO

Atenție imagini cu impact emoțional foarte mare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.