Justiția lui Papură Vodă: Un tâlhar recidivist scăpat de Tudorel Toader, protejat de instanță: A primit doar 4 ani de închisoare!

Individul care a bătutut cu bestialitate o tânără și a tâlhărit-o în scara unui bloc din Alba Iulia, după ce fusese salvat de la închisoare de recursul compensatoriu promovat de fostul ministru al Justiției Tudorel Toader, a fost condamnat la patru ani de închisoare. Sentința nu este însă definitivă pentru Nicolae Drăgoi, recidivistul cu un trecut încărcat de fapte violente împotriva femeilor.

Prin sentința dată luni de Judecătoria Albă Iulia, individul a fost obligat să plătească 5.000 de lei daune morale către victima sa și 1922,72 lei către Spitalul Județean de Urgență Alba, cu dobânda legală aferentă calculată din ziua următoare externării (23 noiembrie 2018) şi până la plata efectivă, reprezentând cheltuieli de spitalizare ale victimei, arată alba24.ro. Potrivit anchetatorilor, pe 17 noiembrie 2018, în timp ce aşteptau ascensorul din scara blocului M4 de pe bd. 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia, inculpatul i-a aplicat cu brutalitate victimei o lovitură cu pumnul în zona feţei, iar victima a căzut pierzându-şi cunoştinţa.

Potrivit anchetatorilor, pe 17 noiembrie 2018, în timp ce aşteptau ascensorul din scara blocului M4 de pe bd. 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia, inculpatul i-a aplicat cu brutalitate victimei o lovitură cu pumnul în zona feţei, iar victima a căzut pierzându-şi cunoştinţa.

I-a sustras tinerei telefonul mobil marca Samsung Galaxy J5 şi portofelul în care avea cartea de identitate, permisul de conducere, un card bancar şi suma de 400 lei, cauzând persoanei vătămate un prejudiciu în cuantum de aproximativ 1.500 lei. Bărbatul a fost prins după 2 zile, în 19 noiembrie, după ce în mediul online a apărut imaginile filmate de camerele de supraveghere care au surprins momentul agresiunii. Drăgoi Nicolae a fost prins după circa 3 ore de la apriţia filmului video și acuzat pentru tâlhăria din scara blocului din Alba Iulia. Victima în vârstă de 20 ani a ajuns după câteva ore de la comiterea agresiunii la spital, fără să îşi mai amintească ce s-a întâmplat în ziua respectivă. A fost internată timp de câteva zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *