Justiţia NABABĂ are ochi doar pentru bani. Pedepse ridicole pentru un pedofil în serie! Prins şi a patra oară!

Un bărbat de 39 de ani a fost condamnat la închisoare cu executare pentru agresiune sexuală după ce a profitat de naivitatea unui copil şi a abuzat de el în scara unui bloc. Individul are numeroase astfel de fapte la activ, printre care se numără şi un viol asupra unui minor.

Judecătoria Brăila l-a condamnat, pe 20 iulie, pe Augustel Dumitrel Şerban, un brăilean de 39 de ani, la 6 ani de închisoare cu executare pentru agresiune sexuală. Individul, un pedofil cunoscut în Brăila, a fost obligat şi să urmeze un tratament medical până la însănătoşire. Decizia instanţei nu este definitivă. Prădătorul sexual a încercat, pe 5 iunie 2019, să agreseze sexual un băiat de opt ani. Incidentul s-a produs în scara unui bloc din municipiul Brăila, în cartierul Viziru II, iar copilul a scăpat după ce mai mulţi vecini au intervenit şi l-au imobilizat pe agresor până la sosirea Poliţiei, care a fost anunţată la numărul unic de urgenţă 112.

După cum a povestit unchiul băiatului, cel mic se juca cu mingea la perete şi bărbatul i-a zis să dea o pasă. Avea însă alte intenţii, astfel că l-a dus pe micuţ în scara blocului, unde l-a agresat sexual. Pedofilul a fost prins de locatarii blocului şi a încercat să scape cu fuga. Ca să nu fie linşat de brăilenii furioşi, a intrat într-un atelier de tâmplărie, unde a spus că ar fi venit să se angajeze. Când locatarii blocului unde fusese surprins că îl agresa pe micuţ au intrat în atelier după el, a luat o şurubelniţă şi a început să îi ameninţe.

A fost pus la pământ şi ţinut de locatarii din zonă până la intervenţia poliţiştilor. „Incidentul s-a întâmplat miercuri, pe strada Celulozei din municipiul Brăila. Poliţiştii au fost anunţaţi de un locatar. Locatarul a intervenit deoarece un bărbat de 38 de ani încerca să agreseze un copil. Bărbatul a fost prins de cetăţeni şi predat Poliţiei. Ulterior a fost internat la spitalul de psihiatrie, iar azi (joi, 6 iunie 2019 – n.r.) se reiau audierile. În acest caz a fost deschis dosar penal pentru corupere sexuală a minorilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJ Brăila, inspectorul Laura Belciugan. Procurorii au schimbat ulterior încadrarea juridică a faptei în agresiune sexuală după audierea copilului şi a individului. De amintit este că Augustel Dumitrel Şerban are un cazier impresionant şi deşi este cunoscut pentru că urmărea şi agresa sexual copii în Brăila, de-a lungul anilor nu a fost internat la Psihiatrie pentru tratament medical decât după ce a abuzat de minori şi atunci doar pentru o scurtă perioadă de timp. Acelaşi scenariu a urmat şi la ultima faptă pe care a comis-o. Abia eliberat din închisoare, unde ispăşise o pedeapsă de un an şi jumătate de închisoare, după ce, la sfârşitul anului 2017, a fost prins în timp ce agresa doi copii (de 9 şi 11 ani) în Brăila, individul a recidivat. De amintit este că pe lista de condamnări a brăileanului de 39 de ani se numără un viol comis asupra unui minor, un act sexual cu un minor şi un furt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *