Justiția penalilor: DIICOT a lăsat liberi capii traficului de țigări care se predaseră de bună voie, pentru că judecătorii aveau treabă până luni!

Decizie halucinantă a procurorilor DIICOT! După ce luni de zile i-au căutat pe capii traficului de țigări din Arad, astăzi după ce s-au predat singuri…le-au dat drumul! Motivul este unul și mai ciudat: Tribunalul București nu a considerat o urgență decizia în cazul solicitării de arestare preventivă și a amânat pronunțarea până lunea viitoare.

Cosmin Mladin și adjunctul său, Dani Copil, tocmai ieșiseră din sala de judecată unde se discuta arestera lor preventivă și unde au apărut inopinat. Cei doi erau căutați de poliție după cele peste 150 de percheziții făcute în cazul traficului de țigări din Arad.

Cosmin Mladin și Dani Copil, capii mafiei țigărilor, din Arad, s-au predat vineri. Cei doi sunt acuzați de constituirea unui grup infracțional organizat, contrabandă cu țigări și spălare de bani.

Procurorii ceruseră arestarea preventivă pentru cei doi, Tribunalul București hotărând ca 11 dintre persoane să fie puse sub măsura controlului judiciar în dosarul de contrabandă cu țigări de la Arad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *