Justiția penalilor: Judecătoarea care l-a eliberat pe Liviu Dragnea, fană a OUG 13 și implicată în scandalul eliberării lui Sile Cămătaru!

Fostul șef al PSD Liviu Dragnea, a fost eliberat condiționat, joi, urmare unei decizii definitive a Tribunalului Giurgiu, semnată de judecătoarea Adriana Pencea, președintele instituției și magistratul Ghiță Oița.

Pencea este acela că a semnat alături de alți aproximativ 60 de judecători de la Curți de Apel și Tribunale din țară o scrisoare-memoriu prin care erau condamnate acțiunile de protest ale altor judecători privind modificarea Legilor Justiției în vremea regimului PSD.

Concret, cei peste 60 de judecători semnatari solicitau CSM să oprească protestele judecătorilor și procurorilor români nemulțumiți de modificare legilor Justiției de către partidul al cărui lider a fost Liviu Dragnea.

De asemenea, numele magistratului a apărut și în scandalul eliberării în trecut a lui Sile Cămătaru. Adriana Pencea a fost denunțată atunci că ar fi primit bani pentru eliberarea interlopului. Cazul a rămas neelucidat, iar motivarea judecătoarei a fost că Sile Cămătaru a rezolvat bine integrame.

1 thought on “Justiția penalilor: Judecătoarea care l-a eliberat pe Liviu Dragnea, fană a OUG 13 și implicată în scandalul eliberării lui Sile Cămătaru!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *