Klaus Iohannis, Față În Față Cu Miniștrii PSD! Pe Litoral…

Președintele Klaus Iohannis a ajuns la Constanța, la Ziua Marinei. Șeful statului este însoțit de șoție, Carmen Iohannis, îmbrăcată într-o rochie albă. Klaus Iohannis a fost primit cu onoruri militare. La ceremoniile navale participă și ministrul Apărării, Mihai Fifor, de altfel nu este singurul reprezentant al Guvernului la eveniment. La eveniment este prezent și ministrul Justiției, Tudorel Toader. Deși se pare că se află pe Litoral ăn aceste zile, președintele PSD, Liviu Dragnea, nu a venit la ceremonii.

Aproximativ 10.000 de persoane participă pe faleza Cazinoului Constanța la ceremonia de Ziua Marinei. Se vor face mai multe demonstrații pe mare, exerciții făcute de scafandri, dar și de peste 1000 de marinari.

Exerciţiul Naval „Forţele Navale Române 18″, cel mai mare spectacol naval al anului, este programat la ora 10 şi se va desfăşura concomitent la Constanţa, Mangalia, Brăila şi Tulcea.

Mesajul de bun-venit va fi adresat de către viceamiralul Alexandru Mîrşu, şeful Statului Major al Forţelor Navale, urmând ca Drapelul de Luptă al structurii centrale de conducere a Marinei Militare Române să fie decorat cu Ordinul „Virtutea Maritimă” cu însemn de pace, în grad de „Ofiţer”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.