Kovesi a ajuns la Poliție pentru a da cu subsemnatul, după ce Adina Florea i-a pus o serie de interdicții după ce fosta șefă a DNA l-a supărat pe Liviu Dragnea/Kovesi: Sunt HĂRȚUITĂ!

Fosta sefa DNA, Laura Codruța Kovesi, s-a prezentat astăzi, la ora 11:00, la Secția 18 de politie din Bucuresti, una din obligatiile impuse de Sectia Speciala in cadrul procedurii de control judiciar.

Laura Codruta Kovesi a fost inculpata si plasata sub control judiciar pentru 60 de zile de catre Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie (SIIJ), joi seara, dupa mai bine de 7 ore de audieri intr-un dosar instrumentat de procurorul Adina Florea, ca urmare a unei plângeri formulate de fugarul Sebastian Ghiță.

Fosta sefa a DNA nu mai are voie sa paraseasca tara fara aprobarea procurorului care se ocupa de cazul sau. De asemenea, Laurei Codruta Kovesi i s-a interzis sa mai lucreze ca procuror. Kovesi nu mai are dreptul să vorbească cu presa despre dosarul său și a catalogat această interdicție ca o încercare de intimidare, dar și de oprire a ei în cursa către Parchetul European, unde pe 4 aprilie ar trebui să se ia o decizie. „Îmi este foarte clar că ceea ce s-a întâmplat în ultimele luni are legăură cu candidatura mea. Sunt hărțuită și intimidată”, a spus Kovesi.

Fostului procuror-șef DNA i-au fost deschise două dosare de către procurorii acestei structuri, cel referitor la aducerea în țară a lui Nicolae Popa și cel privindu-i pe procurorii DNA Ploiești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *