La  Brăila, încăierare, ca în filme, cu macete, între  interlopi

 

Două mașini au fost grav avariate și abandonate în trafic după o răfuială în plină stradă, la Brăila, cu macete, bâte și pietre. 

Din primele informaţii, totul ar fi pornit de la un conflict mai vechi între două găşti rivale de interlipoi, potrivit B1 TV.

Două autoturisme au fost distruse si abandonate în trafic, pe o stradă din cartierul Brăilița din Brăila, după un conflict între doua găști de cartier.

Potrivit unor surse judiciare citate de presa locală, în cele două mașini se aflau mai mulți tineri dintr-un alt cartier. Aceștia voiau să dicute cu o persoană pe care o suspectau că s-ar fi aflat în spatele unui atac cu pietre asupra locuinței unui apropiat al lor.

La scurt timp, mai mulț indivizi ar fi ieșit din curtea celui căutat și s-ar fi năpustit asupra celor două autoturisme. Unul dintre cei aflați în mașină a fost împușcat în picior cu un pistol cu bile de cauciuc.

Toate cele patru benzi ale unei șosele au fost acoperite de cioburi, de bucăți de scânduri și de pietre de mari dimensiuni. De asemenea, au fost găsite și mai multe teci de macete.

Incidentul ar fi avut loc sub ochii îngroziți ai trecătorilor. Trei persoane au fost reținute și au fost duse la Poliție pentru audieri.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *