Lăsat din brațe de tagma judecătoarelor apropiate de PSD, notarul condamnat în dosarul lui Mazăre ar putea rămâne pe drumuri!

Facultatea de Drept va decide joi dacă ăi suspendă cursurile pe care le predă norarul public Aurel Jean Andrei în cadrul unității de învățământ. Jean Andrei lector universitar la Facultatea de Drept, Departamentul de drept public, și a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare în dosarul retrocedărilor ilegale din Constanța, dosar în care Radu Mazăre a primit 9 ani de închisoare. Jean Andrei a fost căsătorit cu Laura Andrei, fosta președintă a Tribunalului BUcurești și prietena Liei Savonea, actuală șefă a CSM și care a avut dosarul în instrumentare pe când era la Curtea de Apel București. Savonea a reușit atunci să țină dosarul în loc aproape 2 ani. Lia Savonea este foarte apropiată de PSD. Soțul său, avocatul Mihai Savonea a fost cileg de cabinet cu condamnatul Cătălin Voicu.

Potrivit regulamentului Universității București, persoanele condamnate definitiv își pierd calitatea de cadru didactic. Având în vedere că Jean Andrei a comis infracțiunile în calitate de notar este foarte posibil ca și Uniunea Notarilor din România să discute eventuala sa excludere din rândul notarilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.