Leul pentru că este fricos și scade în fața prostiilor PSD

Avertismentul publicat de analistul Andrei Caramitru pare a fi mai actual decât ne-ar fi plăcut să credem. Leul a început să o ia la vale și a fost cotat miercuri la cea mai mică valoare din istorie în raport cu euro. Probabil, politicienii care au luat șpăgi în euro se bucură, e și normal, doar nu erau să ia milioane de euro în echivalent lei. Ce să facă ei cu leii? Cumpărături în magazinele de lux din cele mai scumpe capitale europene nu poți face cu valiza de lei după tine.

Pentru noi, ăștia care nu luăm nici bani negrii, nici nu trăim pe satele parinților-politicieni, scăderea leului în fața euro înseamnă doar prețuri mai mari și venituri mai mici. Explizia prețurilor înseamnă inflație, ceea ce înseamnă, din nou, scăderea puterii de cumpărare. Și uite așa, pentru bunăstarea și scăparea de pușcărie a unor politicieni penali, o întreagă țară este condamnată la sărăcie.

Evident, bugetarii de lux, amantele, iubitele, familiile și prietenii politicienilor care ne-au adus în această situație nu au de ce să se îngrijoreze! pentru ei totul e minunat. Cu cât o țară este mai săracă, mai subdezvoltată, mai hăituită, cu atât mai simplu este să-i prostești pe oameni cu promisiuni stupide, cu lozinci anti-occidentale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *