Liberalul Florin Roman, replică pentru Dan Barna: „În această situație nu există decât varianta unui guvern minoritar”

Deputatul PNL Florin Roman, vicepreședinte al Camerei Deputaților, declară că liberalii au doar varianta unui guvern minoritar dacă USR PLUS se retrage de la guvernare. Precizarea lui Florin Roman vine după ce Dan Barna a cerut plecarea premierului Florin Cîțu, ca urmare a anunțului referitor la demiterea ministrului Justiției, Stelian Ion.
„Gălăgioși colegii noștri, după un remarcabil scor de 15%, dânșii reprezintă toată dreapta în România și că dânșii au câștigat alegerile. Vor da socoteală în fața electoratului pentru părăsirea guvernării. Eu îmi amintesc din 2018 până în alegerile parlamentare am mai lideri de grup la Camera Deputaților, unde cu 20% în Parlament trebuia să susținem un guvern liberal după moțiunea de cenzură împotriva doamnei Dăncilă. În această situație nu există decât varianta unui guvern minoritar. Dar eu cred că mai sunt oameni responsabili, nu numai actori de teatru care aruncă diverse etichete: se fură, se face, se drege. Dacă ați și prezenta probe în acest sens ar fi extraordinar”, a declarat Florin Roman, miercuri seara, la Antena 3.

Premierul Florin Cîțu a arătat că nu poate conduce nimic și trebuie să plece, a scris pe Facebook liderul USRPLUS Dan Barna, după de prin-ministrul a anunțat revocarea ministrului Justiției Stelian Ion (USRPLUS)

„Florin Cîțu a arătat în această seară că nu poate conduce nimic. Cu atât mai puțin un Guvern. Abuzul de putere, deciziile luate noaptea ca hoții nu sunt marca înregistrată a lui Liviu Dragnea. Iar Florin Cîțu a arătat că e mai rău decât Dragnea. Și asta pentru că înșală cu cinism și rea voință așteptările unui electorat care a cerut altceva. Florin Cîțu trebuie să plece”, a scris Barna pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *