LIVERPOOL VA JUCA FINALA CHAMPIONS LEAGUE – AS ROMA – LIVERPOOL 4-2

Liverpool a marcat 7 goluri în dubla manșă cu AS Roma, dar a tremurat serios pentru calificare. Antrenorul „cormoranilor”, Jurgen Klopp, a răsuflat ușurat după ultimul fluier al returului de pe Stadio Olimpico și admite că echipa lui a avut noroc miercuri seară.

Liverpool a condus de două ori, cu 1-0 și 2-1, care a fost și scorul pauzei, dar Roma nu a cedat, a respectat regimul ofensiv pe care și l-a impus și a presat permanent. Italienii au marcat de 3 ori în repriza secundă, ultima dată la ultima fază în prelungiri, dar au avut și câteva ratări importante și au cerut două penalty-uri clare. La unul dintre ele, Alexander-Arnold ar fi meritat și o eliminare.

„Am fost atât de norocoși azi și știm asta. Roma e o echipă puternică, dar am controlat-o. Au riscat și am făcut 2-1, până acolo toate bune. Dar apoi nu ne-am descurcat destul de bine pe contraatac, nu ne-am folosit de spațiile pe care ni le-au oferit și am pierdut jocul. Trebuie să jucăm mult mai bine decât în această seară. Vestea bună este că o putem face”, a spus Jurgen Klopp, la finalul meciului AS Roma – Liverpool 4-2.

Rămași în tribune până la plecarea fanilor echipei gazdă, miile de suporteri ai „cormoranilor” care au umplut sectorul oaspeților de pe Olimpico au avut parte de o surpriză. La 20 de minute după ce el și jucătorii lui își încheiaseră bucuria pe gazon și se retrăseseră de la vestiare, Klopp s-a întors pentru a sărbători calificarea și alături de fani.

Sursa foto: www.uefa.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.