Liviu Dragnea, DISPERAT să scape de pușcărie: Acesta este un dosar politic! UPDATE: Instanța l-a salvat pe Daddy. Nou termen

UPDATE: Instanța a admis cererile de amânare. procesul va fi reluat pe 20 mai.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, dă declarații la instanța supremă în dosarul în care a fost condamnat în primă instanță la 3 ani și 6 luni de închisoare. El se declară nevinovat și cere instanței achitarea sa: ” Îmi mențin declarația dată anterior și cea de la confruntare. Sunt total nevinovat! Nu am avut cunostinta ca doamnele Anisa Stoica si Adriana Botorogeanu nu ar fi mers la serviciu si nici nu mi s-a spus acest lucru! De asemenea, nu am cerut nimanui, nu am facut presiuni asupra nimanui pentru a le mentine la serviciu. Nu am controlat sau coordonat activitatea DGASPC Teleorman, care nu se afla in subordinea mea, ci a CJ, potrivit legii. Atribuțiile de coordonare le avea colegiul director și secretarul județului. De aceea aceste aspecte , astfel cum am arătat anterior, în declarația dată primei instanțe, erau prevăzute de dispozițiile legale, astfel că nu a fost necesar a emite eu că presedinte al CJ o dispoziție de delegare.”, a spus Dragnea.

„Nu am discutat niciodată cu inculpatele Stoica și Botorogean, o discuție prin care se presupunea să se angajeze la DGASPC, iar în fapt să lucreze la organizația PSD”, a conchis acesta.

”Suntem la finalul procesului. Vă spun, indiferent ce decizie veți lua, că n-am purtat acele discuții, nu am știut că cele două nu merg la serviciu. Reafirm că sunt vinovat. Acesta este un dosar politic și timpul va dovedi acest lucru. Consider că acesta e un dosar politic.”, a spus Liviu Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *