Liviu Dragnea pentru că a ratat ocazia de a pune România într-o situație penibilă și a fugit cu iubita în vacanță

Mare patriot, atât de patriot că a ajuns să inventeze și povești cu asasini plătiți de străini, Dragnea își petrece cel mai important moment pentru România din istoria recentă, preluarea președinției rotative a Uniunii Europene, în brațele iubitei într-o insulă exotică.

Socialist și cu grija săracilor, Drgnea și-a luat iubita, o fată săracă, din popor, cu 30 și ceva de ani mai tânără ca el marele apărător al familiei tradiționale, și a plecat, cu un avion privat, într-o lungă vacanță. Evident, înainte să plece a avut grijă și mai arunce câteva indicații prețioase Guvernului în lupta teribilă pe care o duce cu bogații, occidentalii, justiția.

În timp ce Dragnea se relaxează pe o plajă însorită, la București are loc ceremonia de preluare a președinției rotative a Uniunii Europene, un eveniment unic, la care frumoasa noastră țară va fi reprezentată de „geniile” care ne conduc: Dăncilă, Plumb, Carmen Dan… restul Guvernului.

În fața Ateneului, clădire în acre va avea loc ceremonia oficială, vor fi manifestații de protest organizate de puținii oameni care mai au curajul să iasă în stradă și să spună că nu vor să abandonăm Europa, că suntem atașati valorilor occidentale și că Rusia nu este prietenul pe care îl vrem pe post de mentor.

Votanții PSD pot fi însă mândrii de Dragnea. Liderul PSD s-a sacrificat, din nou, pentru țară. EL ar fi vrut să fie la București, să se bată pentru țară, dar a fost obligat de multinaționale să plece, multinaționale care ar fi împorșcat cu noroi imaginea țării dacă un penal, pardon, un condamnat penal definitiv, un condamnat penal în prim termen, ar fi reprezentat România!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *