Liviu Dragnea răsuflă ușurat! Oamenii săi, achitați, deși erau acuzați de un prejudiciu ENORM!

lie Dragne, personaj apropiat de familia lui Liviu Dragnea şi administrator al fermei de porci Salcia, a fost achitat. Dragne a fost acuzat, în 2017, de evaziune fiscală şi a şi fost reţinut la acea vreme, după ce procurorii au făcut percheziţii la ferma de porci.

În august 2017, Ilie Dragne şi alţi opt oameni au fost reţinuţi de procurori într-un dosar în care ferma Salcia, controlată la acea vreme de fiul lui Liviu Dragnea, Valentin Dragnea, era acuzată de evaziune fiscală. La aproape doi ani de atunci, administratorul fermei de porci a fost achitat. Dragne a fost găsit nevinovat de Tribunalul Bucureşti. ”Achită pe inculpatul DRAGNE ILIE-LIVIU trimis în judecată pentru săvârşirea, în formă continuată, a infracţiunii de folosire, cu rea-credinţă, a bunurilor sau creditului de care se bucură societatea, într-un scop contrar intereselor acesteia sau în folosul lui propriu”, se arată în minuta completului de judecată. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel în termen de 10 zile.
Dosarul lui Ilie Dragne a fost instrumentat de procurorul Marian Drăgulescu, cel care a închis anul trecut toate dosarele lui Teodor Niţulescu, fost prefect din Teleorman, denunţătorul lui Liviu Dragnea în dosarul care cercetează privatizarea şi afacerile firmei Tel Drum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *