Liviu Dragnea și-a negociat ca, la nevoie, să poată fugi în Israel și să nu fie extrădat

Fostul premier, Victor Ponta, a atacat, din nou, intenția PSD de înființa Fondul suveran de investiții susținând că Liviu Dragnea a încercat să negocieze în așa fel încât, la nevoie, să fugă în Israel și să nu fie extrădat.

„Eu cred că Liviu Dragnea și-a negociat ca, la nevoie, să poată fugi în Israel și să nu fie extrădat (…) Eu nu cred că el are o înțelegere cu statul Israel, are cu… apropo, ne-am mutat ambasada la Ierusalim? Nu! Deci le-a dat țeapă și la ăia. El a zis că vrea să se vadă cu Trump, dacă vine în Israel. Când a aflat că nu mai vine Trump, că vine fiica, a zis că se vede și cu fiica, să-i spună cât de mult îl iubește pe tati. Când a ajuns acolo i s-a spus că nu e pe listă. A început să zică: cum, eu care… și apoi s-a întors”, a spus Ponta la TVR 1.

Ponta crede că moneda de negociere o constituie Fondul suveran de investiţii. „Când vorbim de Romgaz, de Hidroelectrica, de alte companii strategice a încercat să o treacă prin Parlament, dar CCR i-a dat-o înapoi. Oricine va semna pentru acel Fond Suveran intră la pușcărie”, a declarat Victor Ponta la TVR.

Majoritatea PSD-ALDE a adoptat un proiect de Lege de înființare a Fondului, dar acesta a fost declarat neconstituțional. Ulterior, Darius Vâlcov, consilier de stat al premierului Dăncilă, condamnat la opt ani de închisoare pentru fapte de corupție, a anunțat că acest proiect va fi adoptat prin Hotărâre de Guvern.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *