Liviu Negoiță, abia  înscris  în PMP, și  trecut  pe  listă  pentru Parlament,  iese la atac: USR este un implant nereuşit în politica românească

Fost  primar al Sectorului 3, Liviu Negoiţă s-a  înscris, sâmbătă, în PMP. El și-a  otuvat  gestul  afirmând că  acolo a  găsit  o echipă de oameni  serioși,  iar experiența  lui de  parlamentar, cât  și cea  din  administrația  publică vor  fi de  folos  partidului.  Abia înscris  în  PMP, Liviu Negoiță a  ieșit, tot  sâmbătă,  la atac,  afirmând că  USR  este  un  implant  nereușit  în  politica  românească.

„Am revenit pentru că am găsit aici, în PMP, o echipă de oameni serioşi, experienţa pe care eu o am atât în calitate de parlamentar şi în administraţia publică a Bucureştiului m-a făcut să decid venirea în Partidul Mişcarea Populară şi să putem să facem ceva pentru bucureşteni şi pentru românii din celelalte localităţi. Eu cred că, aşa cum se poate observa pe scena politică, atât politica pe care o face PNL, cât şi PSD, dar şi USR care este un implant nereuşit în politica românească numai uitându-se românii la o astfel de variantă îşi dau seama că au nevoie de PMP, de aceea sunt aici, sper să-mi aduc contribuţia ca noi să obţinem un procent important şi să facem legi necesare pentru bucureşteni, dacă ar fi să mă refer la faptul că se moare în Bucureşti, dincolo de pandemie, de poluare. Ori nu se poate ca Parlamentul să rămână impasibil la o astfel de situaţie Bucureştiul aproape cea mai poluată capitală din UE. De asta sunt eu aici”, a declarat Liviu Negoiţă, la sediul BEM.

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a anunţat, sâmbătă, că Liviu Negoiţă s-a înscris în PMP.

Partidul Mişcarea Populară (PMP) a depus, sâmbătă, la Biroul Electoral Municipal listele pe Bucureşti ale candidaţilor la parlamentare. Liviu Negoiţă candidează pentru Camera Deputaţilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *