Londra, sub ape pentru câteva ore. Ploile torenţiale au inundat mai multe străzi şi staţii de metrou VIDEO

Ploi torenţiale însoţite de furtuni au dus la inundarea mai multor străzi din Londra. Canalizarea a refulat în multe zone, iar pasajele rutiere subterane au fost grav afectate.

Pompierii din Londra au răspuns la aproximativ 300 de apeluri duminică în doar câteva ore, după ce ploile torenţiale au inundat subsolurile caselor şi au blocat mai multe străzi.

Nu au fost înregistrate victime, dar pompierii au emis mai multe alerte care informează publicul cu privire la numărul de telefon la care trebuie să sune dacă se află în pericol iminent.

Ploile au blocat traficul în mai multe zone din capitala britanică. Opt staţii de metrou au fost blocate timp de mai multe ore.

Poliţia din metropolă a avertizat şoferii să nu intre cu maşinile în apă dacă drumul lor este blocat.

În sudul capitalei britanice, în apropierea staţiei Queenstown Road, poliţia a blocat traficul pe o arteră devenită impracticabilă, şoseaua fiind inundată, în special sub podurile feroviare, potrivit AFP.

Serviciul britanic de meteorologie, Met Office, a declanşat o alertă portocalie pentru furtuni la Londra şi zonele învecinate valabilă duminică seara, dar furtuni şi ploi torenţiale sunt aşteptate până luni în sudul ţări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.