Lovitură Pentru PSD În Scandalul Casei Lui Iohannis

Statul nu poate deveni proprietarul casei pierdută de Klaus Iohannis în instanţă! Cererea de întabulare a venit ca urmare a cererii ministrului Finanţelor, Eugen Teodorovici, ca un prim pas pentru recuperarea sumelor pe care familia Iohannis le-a încasat drept chirii în perioada în care a deţinut imobilul.

Pe 20 iulie, Oficiul de Cadastrul şi Publicitate Imobiliară Sibiu a respins cererea formulată de ANAF reprezentat prin Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Braşov şi Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Sibiu având ca obiect înscrierea în calitate de proprietar a statului român asupra imobilului.

Imobilul este împărţit şi poate fi înscris în Cartea Funciară între Baştea Rodica, în cotă de jumătate, şi Ghenea Elisie şi Ghenea Maria, în cotă de jumătate. Deşi proprietarii sunt decedaţi, vacantarea succesiunii poate fi făcută doar de un notar sau de instanţă. Până la obţinerea unui asemenea document care să ateste faptul că nu există moştenitori, statul român nu poate deveni proprietar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *