A Lucrat 5 Ani În MApN Cu Acte False Și Nimeni Nu S-a Prins!

Vasluiul lovește din nou ! Un bărbat de 32 de ani din Vaslui a fost condamnat la 8 luni de închisoare cu suspendare după ce a reuşit să se angajeze şi să activeze timp de cinci ani în Armată, după ce a falsificat un certificat de absolvire a liceului.

Gheorghiţă Feluşcă a fost trimis în judecată pentru participație improprie la fals intelectual, iar anul trecut când a fost trimis în judecată și-a dat demisia din Armată unde lucrase ilegal timp de 5 ani. Pe parcursul anchetei penale, bărbatul a recunoscut că a falsificat o diplomă, că are doar zece clase ceea ce nu i-ar fi permis să se angajeze în Armată și că a fost obligat să facă falsul că nu mai scăpa de gura mamei sale.

Astfel că, în anul 2012 Gheorghiţă Feluşcă a apelat la o persoană pentru a-i falsifica un certificat de absolvire a Liceului „Emil Racoviţă” din Vaslui. Feluşcă a procurat o diplomă a unei colege de serviciu, pe care a falsificat-o. În baza certificatului şi a foii matricole falsificate, în anul 2012 vasluianul şi-a depus dosarul, în vederea angajării în Armată, la Centrul Militar Vaslui. Ulterior documentele au trecut şi prin alte comisii de la Centrul zonal de selecţie de la Câmpulung Moldovenesc, respectiv de la o unitate militară din Piteşti. Ulterior, în baza documentelor false a obţinut copii legalizate la un birou notarial din Vaslui.

Gheorghe Felușcă lucrează acum ca șofer în străinătate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *