Ludovic Orban: Probabil voi depune plângere la rezoluţia DIICOT. Nu am auzit să fi fost chemaţi la audieri Dragnea sau Dăncilă

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sâmbătă, la Iaşi, că probabil va formula o plângere împotriva rezoluţiei procurorului în cazul premierului Viorica Dăncilă. ”Nu am auzit să fi fost chemaţi la audieri Dragnea sau Dăncilă”, a spus Orban, transmite Mediafax.

„Nu sunt un politician care să comenteze pe marginea deciziei unei instanţe sau a unui Parchet. Nu am primit o rezoluţie din care să îmi dau seama cum a fost luată hotărârea de către DIICOT. Dar nu am auzit să fi fost chemaţi la audieri Dragnea sau Dăncilă!”, a afirmat Orban.

Preşedintele PNL a adăugat că nu a auzit nici ca Theodor Meleşcanu să fi fost chemat la audieri de către procurori.

„Probabil că voi formula o plângere împotriva rezoluţiei procurorului, dar aştept rezoluţia, pentru a vedea pe ce motive se bazează hotărârea DIICOT”, a spus şeful PNL.

Ludovic Orban participă sâmbătă la ediţia a doua a Forumului Administraţiei Publice Locale, care are ca temă „Comunicarea politică vs. Comunicarea instituţională”.

Pe 17 mai, preşedintele PNL, Ludovic Orban, a depus plângere la Parchetul General împotriva Vioricăi Dăncilă şi a lui Liviu Dragnea pentru pentru comiterea mai multor infracţiuni, printre care şi înaltă trădare, în legătură cu scandalul privind memorandumul referitor la mutarea Ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim.

Vineri, DIICOT a anunţat clasarea cauzei care o viza pe Viorica Dăncilă şi în care erau cercetate infracţiuni de înaltă trădare, pe motiv că fapta nu există.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *