Lui Dragnea nu îi mai ajunge o ședință! Vrea două întruniri CEx. Vezi ce are atât de important de transmis

Președintele PSD,  Liviu Dragnea,  va propune partidului ca, în cel mai scurt timp, să se organizeze două ședințe de Comitet Executiv Național, una cu privire la remanierea guvernamentală, cealaltă pe alte „teme politice”, au declarat, joi, pentru Mediafax, surse din conducerea partidului.

Potrivit surselor citate, liderii partidului vor stabili, cel mai probabil până la sfârșitul acestei săptămâni, când se vor organiza cele două ședințe ale conducerii lărgite a formațiunii.

Ministrul Transporturilor, Lucian Șova (PSD), s-a declarat miercuri, la Parlament, „flatat” de faptul că numele său figurează pe listele pentru remanierea guvernamentală și a indicat că nu are nimic să-și reproșeze.

Vicepremierul Viorel Ștefan a declarat, miercuri, la Parlament, că nu poate să anticipeze dacă va mai rămâne sau nu în Guvern după remaniere, însă a precizat că merge pe proiectul șefiei ASF la care și-a depus candidatura.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, că la această oră nu se pune problema remanierii ministrului Justiției, Tudorel Toader și că remanierea membrilor Guvernului nu aew nicio legătură cu o posibilă OUG pentru amnistie și grațiere.

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, marți, că a încheiat evaluarea miniștrilor, urmând să o prezinte în Comitetul Executiv Național PSD. Șeful Executivului a refuzat să dea nume sau să precizeze câți miniștri vor părăsi Cabinetul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *