Lupta împotriva justiției trece la nivelul următor: Dragnea vrea modificarea Constituţiei „în zona reformei justiţiei”

PSD intenţionează să înceapă o campanie de strângere de semnături pentru modificarea Constituţiei „în zona reformei în justiţie”, a anunţat preşedintele partidului, Liviu Dragnea, la Antena 3, potrivit News.ro.

Intenţionăm să avem o acţiune de strângere de semnături pentru modificarea Constituţiei exact în zona în care aţi spus dumneavostră (reforma justiţiei -n.r.)”, a spus Liviu Dragnea, lini seară, întrebat dacă nu ar trebui modificată Constituţia şi în privinţa sistemului judiciar, a reformei în justiţie.

Președintele PSD a făcut aceste declaraţii în contextul în care a vorbit depre referendumul pentru redefinirea noţiunii de familie în Constituţie.

„Este fundamental pentru noi, este o cumpănă pentru acest popor referendumul pentru familie din 7 octombrie. PSD are nevoie să fie acum concentrat pe ceea ce urmează, atât în Parlament, cât şi în viaţa publică, atât în ceea ce priveşte acţiunile guvernamentale, cât şi în ceea ce priveşte legile la care vom începe să lucrăm serios. Avem nevoie mai mult decât oricând de concentrare şi unitate”, a declarat Liviu Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *