Măcel între patru tineri la mall: Mânca-ţi-aş, îmi vinzi tu mie făcături? (VIDEO)

Scene de groază marţi seara în mall-ul din centrul oraşului Craiova. Patru tineri s-au lovit cu cruzime la câţiva paşi de paznicii centrului comercial.

Conform martorilor, scandalul ar fi pornit de la vânzarea unor parfumuri. Doi tineri se plimbau prin centrul comercial cu nişte plase în mâini şi îi întrebau pe trecători dacă vor să cumpere „parfumuri originale la un preţ fără concurenţă”.

La un moment dat, vânzătorii s-au intersectat cu alţi doi tineri care le-ar fi reproşat că marfa pe care o au nu este de firmă. „Mânca-ţi-aş, îmi vinzi tu mie făcături? Mă pricep la astea”, ar fi spus unul dintre cei cei acostaţi să achiziţioneze un parfum. Spiritele s-au încins imediat şi vânzătorii au început să-i lovească pe cei doi tineri care „le făcuseră de râs” marfa.

Oamenii care erau în zonă au privit îngroziţi cum unul dintre tineri a fost doborât la pământ şi lovit violent cu picioarele. Şi cel de-ai doilea tânăr a încasat şi el numeroşi pumni. Câţi tineri au sărit să-i despartă pe bătuşi, iar „comercianţii” s-au făcut imediat nevăzuţi. Întreaga bătaie a fost filmată de un martor, iar filmuleţul a fost postat pe internet.

„Politiştii Secţiei 3 Politie Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în incinta unui centru comercial din Craiova, două persoane se agresează reciproc. Poliţiştii s-au deplasat imediat la fata locului, iar în urma verificărilor efectuate aceştia au stabilit faptul că intre 2 tineri pe de o parte si alti 2 pe de alta parte ar fi izbucnit un conflict spontan. În urma altercaţiei, un tânăr de 21 de ani, din Craiova a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, se arată într-un comunicat remis presei. Până la ora transmiterii acestei ştiri, poliţiştii craioveni nu au reuşit să-i prindă pe cei care comercializau parfumurile în mall.

„În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violente si tulburarea ordinii si liniştii publice şi continuă cercetările în vederea identificării tuturor persoanelor implicate în altercaţie şi a dispunerii măsurilor legale”, se arată în acelaşi comunicat al IPJ Dolj.

VIDEO:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *