Mai răsfirați, băieții! Șeful PSD  s-a  fotografiat alături de alți 10  baroni  locali, fără a ține cont de  regulile anti-coronavirus

Șeful  interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a postat, vineri, pe Facebook,  o fotografie în care apare alături de secertarul general al PSD, Paul Stănescu și de liderii PSD din zona Moldovei, în care se  vede  clar că aceștia nu respectă nicio măsură de distanțare socială.

„Împreună cu prietenii și colegii mei din Moldova. #Moldovafrumoasasisfanta #PSD #impreuna”, a descris Marcel Ciolacu în postarea de pe  Facebook la care  care a atașat și fotografia în care apare alături de alte 10 persoane, toți lideri ai Partidului Social Democrat.

Tocmai acest “umăr la  umăr” arată clar că pentru  Ciolacu  sunt  ca și inexistente  regulie  impuse de autorități.

Unul dintre cei care au comentat la postarea lui Ciolacu l-a întrebat pe acesta unde sunt măștile de protecție, dar  șeful PSD i-a  răspuns:„Masca este obligatorie doar în spații închise. Ar fi bine, însă, dacă s-ar publica totuși acel ordin în Monitorul Oficial dupa o săptămână….”.

Postarea  vine  după  ce săptămâna trecută,  Ciolacu a fost subiectul unei polemici publice în momentul în care, în plenul Parlamentului, a luat cuvântul  fără a purta  mască de protecție.„Am o deviație de sept”, a fost explicația șefului PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *