Mama fetiţei găsită moartă În Capitală, reţinută în Spania

Mama fetiței găsită moartă într-un bloc din Sectorul 4, într-un sac ascuns în lada unei canapele, a fost reținută în Spania, conform Digi24.

Femeia a fost ridicată de polițiști și urmează să fie interogată. Concubinul femeii este de negăsit. Cei doi ar fi ieșit din țară pe cale rutieră în urmă cu aproximativ o lună de zile.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti s-a sesizat luni din oficiu după ce proprietarul unei locuințe din Sectorul 4 al Bucureștiului a găsit, după plecarea unor chiriaşi, în lada canapelei, un cadavru într-un sac.

„La data de 03.06.2023, poliţiştii Secţiei 16 au fost sesizaţi de proprietarul unui apartament din municipiul Bucureşti, Sector 4, cu privire la faptul că, după plecarea unor chiriaşi, a găsit în lada canapelei un sac din plastic, ce emană un miros de putrefacţie. Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti s-a sesizat din oficiu şi a început urmărirea penală cu privire la infracţiunea de omor. În datele de 3 şi 4.06.2023, procurorul criminalist, poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri şi cei din cadrul Serviciului Criminalistic au efectuat cercetarea la faţa locului, fiind ridicate mai multe mijloace de probă ce urmează a fi valorificate în cauză”, se arăta în comunicatul precedent al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *