Mama Luizei, după ce a fost la Cotroceni: “Am fost primiți cum nu ne-am așteptat. A zis că o să fim ajutați”. Avocata familiei, supărată pe Iohannis: “A părut doar o întâlnire de curiozitate și de imagine publică”

Georgeta Melencu, mama Luizei, fata de 18 ani dispărută în luna aprilie la Caracal, a declarat, vineri, după ce a fost primită la Palatul Cotroceni, de către unul dintre consilierii președintelui, că ea și-ar fi dorit să vorbească personal cu Iohannis.

”Am fost primiți cum nu ne-am așteptat. Am cerut să vorbim personal cu președintele. Ni s-a spus că o să existe. Nu sunt supărată, m-a afectat discuția. Chiar am plâns. Am discutat despre caz. A zis că o să fim ajutați.”, a declarat mama Luizei Melencu, una dintre adolescentele din Caracal, răpite de Gheorghe Dincă și pe care acesta susține că le-ar fi ucis.

Carmen Obârșanu, avocatul familiei Melencu, a fost, însă, foarte critică la adresa președintelui Iohannis: „A fost o întâlnire de curiozitate a Președinției, de imagine și, într-adevăr, la un moment dat, domnul consilier a fost foarte nelămurit și dânsul de ce cererile de probațiune făcute de colegii mei au fost respinse într-un mod atât de ostentativ, de rău-voitor de către organele de anchetă. De ce nu s-au administrat probe, de ce a ajuns la câte luni sunt și să nu se facă niciun fel de cercetare viabilă și fructuoasă în găsirea fetelor… (…) I-am bătut și obrazul domnului președinte, pentru că dovedește atâta dezinteres pentru cetățenii români dispăruți, vă spun sincer, mi s-a părut doar o întâlnire de curiozitate și de imagine publică”.

Carmen Obârșanu a mai afirmat că dacă președintele nu va cere lămuriri la DIICOT, atunci „nu este președintele românilor”.

Mama și bunicul Luizei Melencu, împreună cu avocatul Carmen Obârșanu, au participat, vineri, timp de aproape două ore, la discuții cu un consilier al președintelui Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *