Mâna dreaptă a condamnatului Dan Voiculescu și un senator care și-a înjurat o colegă, propuși MINIȘTRI

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat oficial numele noilor miniștri din cabinetul Dăncilă. După ce au primit votul CEX, cei trei trebuie să primească și acceptul președintelui Klaus Iohannis.

„Oana Florea, votată pentru a fi ministru al Fondurilor Europene este o colegă care are experiență, a lucrat la Bruxelles, are experiență în ceea ce privește fondurile europene. Liviu Brăiloiu, propus pentru Ministerul Românilor de Pretutindeni a stat mult timp în Spania, deci este familiarizat cu problemele românilor de acolo. Pentru ministrerul Justiției nu am avut o propunee, dar colegii au stabilit să fie domnul Eugen Nicolicea”, a declarat Viorica Dăncilă.

Brăiloiu a fost implicat într-un scandal în Parlament la sfârșitul anului 2017 când a înjurat o colegă de la USR. Senatorul USR Florina Presada a relatat pe Internet ca a fost injurata de senatorul PSD Liviu Brailoiu.

In imaginile transmise de televiziuni se vede cum un parlamentar se apropie de Presada sa o pupe. In acel moment, Brailoiu, care era langa ei, ar fi injurat-o. Senatorul USR a spus ca „cei doi domni (Bodog si Brailoiu – n.red.) au tinut sa-mi demonstreze ca vocabularul lor e plin de argou”, refuzand sa repete cuvintele folosite de social-democrat, insa in filmarea transmisa de Realitatea TV se vede cum Presada se duce catre un coleg si ii zice ca senatorul i-a spus: „S*** p***!”.

Oana Florea a fost mulți ani mâna dreaptă a condamnatului Dan Voiculescu. Ea a condus asociația acestuia Facias.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *