PSD începe „cumpărăturile” pentru alegeri! Manda anunță că 14 primari din PNL, ALDE și UNPR vin la social-democrați

Claudiu Manda a anunțat, joi, că PSD Dolj va beneficia de o susținere nesperată. Manda declară că 14 primari PNL, ALDE şi UNPR din judeţul Dolj vor susţine PSD în campania pentru alegerile europarlamentare. Însă, de teamă că-și pierd mandatele, aceștia nu se mută cu arme și bagaje în tabăra social-democraților.

La conferința la care Manda a făcut acest anunț au participat şi primarii din comunele Secu, Malu Mare, Coţofenii din Faţă, Şimnicu de Sus, Piscu Vechi, Bucovăţ, Daneţi, Teslui, Catane, Gighera, Radovan, Galicea Mare, Sălcuţa şi Mischii.

„PSD Dolj se întăreşte pe zi ce trece. Înainte de unele alegeri noi arătăm şi cu ce ne întărim, nu suntem genul de persoane să ne prefacem că nu ştim ce se întâmplă. Sunt azi aici, alături de mine, 14 primari din Dolj, care nu erau la PSD, care rămân la partidele lor pentru că îşi pierd mandatele dacă pleacă de la partidele lor, dar cu care am convenit ca de aici încolo să mergem împreună şi să ne susţinem reciproc. Din punctul meu de vedere, mai sunt câţiva primari pe care s-ar putea să îi prezentăm în perioada următoare. Vreau să le mulţumesc tuturor primarilor care sunt azi aici prezenţi pe scenă. O parte au fost coechipieri cu noi sau candidaţi pe liste comune şi mă refer primari din partea UNPR, sunt primari de la PNL care au gândit că sunt mai bine reprezentaţi de PSD. Până la urmă sunt în situaţia în care dacă nu sunt lângă noi atunci când avem nevoie, cum ne putem arăta susţinerea reciprocă şi prietenia?”, a declarat Manda.

De asemenea, potrivit lui Claudiu Manda, şi vicepreşedintele ALDE Dolj, Adinel Ilinca, a trecut la PSD, acesta nefiind ales local, aşa că a putut opta să demisioneze din fosta formaţiune şi să devină membru PSD Dolj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *