Marina Almăşan îl atacă dur pe Răzvan Ciobanu

 

 

Ca urmare a faptului că designerul Răzvan Ciobanu a decis să  apară la tv şi să povestească modul în care a fost bătut de fostul iubit a enervat-o la culme  pe Marina Almăşan.  Prezentatoarea tv l-a atacat dur pe Răzvan Ciobanu într-o postare făcută pe blogul ei personal.

„Sunt cel mai tolerant om din lume. Nu mi se cocoață niciun nod în gât, când stau de vorbă cu cineva care nu e ca mine. (…) Și iată că mi-a venit și mie rândul la… intoleranță! E ușor exagerată exprimarea, pentru că îmi păstrez opinia relaxată, legată de dreptul omului de a alege cum își trăiește viața. Nu mă deranjează cu nimic faptul că doi bărboși și-au urat dragoste veșnică și se hârjonesc prin așternuturi. (…)  Urmăream un late night show, la o televiziune concurentă. L-am regăsit, pe ecran, pe creatorul Răzvan Ciobanu. Nu am nimic nici cu el, nici cu orientările lui sexuale, nu i-am purtat ținutele și nu ne datorăm nimic unul altuia, sunt oricând gata să-l invit în emisiunile mele, pentru a vorbi despre flori, fete, filme sau chiar și băieți. Si , totuși, prezența lui, ieri, pe sticla târzie a concurenței, m-a oripilat”, a declarat Marina Almășan pe blogul personal.

Marina Almășan şi-a arătat şi îngrijorarea cu privire la o eventuală sporire a numărului de bărbaţi cu altfel de orientări sexuale ceea ce, în opinia ei, ar însemna, pe cale de consecinţă, şi creşterea numărului fetelor bătrâne.

„Vremurile sunt complicate – o știm – toleranța e o armă bună, pentru a le rezista onorabil, însă stridențele de acest fel, într-o Românie încă conservatoare și total nepregătită să le facă față ( sau… spate – ca să fim în ton cu subiectul!), sunt foarte periculoase. Subiectul e delicat și orice reacție de revoltă îți poate pune în cap acuzații grave, de tipul încălcării drepturilor omului’. Nici gând de așa ceva! Repet: fiecare om este liber să-și trăiască viața așa cum dorește – chiar dacă alegerile lui nu sunt similare celor ale marii majorități – însă nu ostentativ și nu înainte ca multa lume din jur să fie antrenată în a accepta relaxat astfel de situații. Singura mea temere  – ca mamă de fată și dacă e să găsesc, cu orice preț , un motiv de îngrijorare – este doar aceea că, dacă în jurul nostru Răzvan Ciobanii’ vor prinde să se înmulțească, fetele noastre…vor rămâne nemăritate!”, a scris Marina Almășan.

Sursa foto: TVR

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *