MARION BARTOLI. Surpriză imensă în circuitul WTA! O jucătoare incredibilă se întoarce pe teren! Acum un an era în pericol de moarte

Marion Bartoli a anunțat că revine în circuitul profesionist feminin, la 4 ani după ce s-a retras. Franțuzoaica în vârstă de 33 de ani s-a impus la Wimbledon 2013, după care a agățat racheta în cui.

La retragere, Marion Bartoli era numărul 7 mondial. Acum, Bartoli speră să revină în circuit la Miami, în martie. „Sunt încântată să îmi anunț întoarcerea în circuitul WTA. Abia aștept să vă văd la meciurile mele și să împart emoțiile cu voi”, a fost mesajul lui Bartoli pe twitter.

Semifinalistă la Roland Garros 2013, Bartoli a trecut printr-o perioadă grea după retragere din cauza unui virus rar care a făcut-o să slăbească brusc foarte mult.

S-a speculat că franțuzoaica ar suferi de anorexie și că de aceea greutatea sa s-ar fi diminuat alarmant, dar Bartoli a negat aceste informații, dezvăluind că suferă de acest virus care i-ar pune în pericol viața. De atunci, Bartoli a urmat un tratament și a revenit în putere.

SURSA: GSP.RO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.