Mazăre se consideră o victimă a sistemului: “Am obosit să lupt. După ce se va termina pedeapsa mă voi întoarce definitiv  în Madagascar”

Fostul edil al Constanței, Radu Mazăre, a declarat, marți sera, pentru Antena 3, că a obosit să lupte și dacă va fi extrădat, va executa pedeapsa, iar la finalul acesteia va reveni în Madagascar, unde va rpmâne definitiv. Prin declarația sa, Mazăre a dat de înțeles că se consideră o victimă a sistemului.

„Dacă instanța aceasta din Madagascar va decide că trebuie să fiu extrădat nu mă voi mai opune pentru că am obosit să lupt, am luptat destul cu statul român abuziv, nu voi mai lupta și aici, în Madagascar. Dacă voi ajunge în România prin extrădare, după ce se va termina pedeapsa mă voi întoarce aici în Madagascar până la sfârșitul zilelor”, a declarat Mazăre.

Autoritățile din Madagascar au admis marți cererea de extrădare a lui Radu Mazăre, a anunțat ministrul interimar al Justiției, Ana Birchall.

Fostul edil are de executat o condamnare definitivă, de  9 ani de închisoare cu executare, pentru atribuirea nelegală a unor terenuri, prejudiciul estimat de DNA ridicându-se la 114 milioane de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *