Mazăre se dă VICTIMĂ în instanţă: S-au făcut presiuni asupra mea de către şeful Interpol din Madagascar

Radu Mazăre: Sigur că numele meu este şi notoriu şi controversat. Am făcut şi greseli, m-am şi fălit. Am încercat să fac lucruri bune. Rapiditatea procedurii de extrădare s-a datorat tocmai notorietății mele.
M-am gândit şi m-am întrebat, nu am mai văzut niciun cetăţean român pentru care Ministerul Justiţiei să lucreze in weekend, pt care s-a cerut extradarea intr-o zi.
Acolo fiind s-au făcut presiuni asupra mea de către şeful Interpol de acolo.

Fostul edil al Constanţei Radu Mazăre cere la instanţa supremă să fie lăsat în libertate sens în care a contesta o decizie a Curţii de Apel Bucureşti prin care prima instanţă a respins contestaţia la executarea pedepsei din dosarul plajelor, făcută de apărătorii acestuia.

Concret, Mazăre este nemulţumit şi insistă că ar trebui lăsat în libertate.

Acesta a mai cerut la Curtea de Apel Bucureşti din toamna anului 2019 redeschiderea şi rejudecarea dosarului plajelor pe motiv că a lipsit de la proces.

Cu toate acestea, în luna decembrie 2019 fotul edil şi-a retras acţiunea.

„Ia act de retragerea cererii de redeschidere a procesului penal, formulate de petentul-condamnat Mazăre Radu Ştefan, privind dosarul nr. 6536/2/2008 al Curţii de Apel Bucureşti-Secţia a II-a Penală . În baza art. 275 alin. 2 C.p.p. obligă petentul-condamnat la plata sumei de 200 lei, cheltuieli judiciare avansate de stat. Onorariul apărătorului din oficiu în cuantum de 627 lei se suportă din fondurile Ministerului Justiţiei. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică azi, 05.12.2019”, notau judecătorii CAB la acel moment în dosarul deschis de fostul edil.

Instanţa i-a respins cererea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *