Medic estetician fals, prins de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale

Timp de doi ani, Ramona Fizeșn, originară din localitatea Peceiu, comuna Bănişor, județul Sălaj, a pretins că este medic estetician şi a efectuat proceduri medicale fără a avea acest drept. estetice faciale, deşi ea nu avea această calitate.

Din 2017, femeia își deschisese în Oradea un salon cosmetic și, în cadrul acestuia, injecta și acid hialuronic, pretinzând că este medic. Afacerile îi mergeau foarte bine însă, cazul falsului estetician Metteo Politi, urmat de cel al ginecoloagei cu 8 clase, au deschis o cutie a Pandorei și așa a ajuns să fie demascată și Ramona Fizeșan, relatează sportulsalajean.ro.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, având unele bănuieli de practicare fără drept a unei profesii, au efectuat miercuri două percheziții domiciliare la Oradea pentru documentarea activității infracționale femeii în vârstă de 39 de ani.

Ca urmare, în baza unor autorizații de percheziție emise de Judecătoria Oradea, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au efectuat percheziții la domiciliul Ramonei și la salonul cosmetic din municipiul Oradea.

Cu această ocazie, s-a descoperit faptul că sălăjeanca ar fi efectuat mai multe acte medicale estetice faciale, prin injectarea acidului hialuronic în buze și cearcăne, fără a avea calitatea de medic.

În cadrul dosarul penal instrumentat sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, se fac cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de exercitare fără drept a unei profesii.

Sursa foto: sportulsalajean.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *