Medicul Alina  DanielaTănase,  noul manager al Institutului Fundeni

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea,  a semnat, luni, ordinul de numire a medicului Alina  DanielaTănase  în postul de manager interimar al Institutului Clinic Fundeni, pentru o perioadă de 6 luni, potrivit unei informări a Ministerului Sănătăţii.

Alina Tănase o va înlocui pe Carmen Orban, al cărei mandat va expira la data de 16 august, se mai arată în informarea Ministerului Sănătății.

Într-un comunicat de presă remis de către reprezentanții Institutului Clinic Fundeni se precizează că dr. Carmen Orban doreşte să dezvolte un proiect de eficientizare a serviciilor medicale în domeniul privat, aplicând „concepte moderne” menite să vină în sprijinul pacienţilor. „Mult sau puţin, timpul petrecut aici, la Fundeni, a reprezentat pentru mine o parte asumată a destinului şi a carierei profesionale pe care sper să le fi dăruit pacienţilor, dar şi celor ce formează acel tot integrat în salvarea de vieţi şi anume marea familie medicală a Institutului Clinic Fundeni” , a declarat dr. Carmen Orban, prin intermediul comunicatului de presă.

Conf. Dr. Carmen Orban s-a alătura Grupului Monza România, unde va deține funcția de Director General al Grupului Monza și va lucra îndeaproape cu Luca Militello, CEO Grupul Monza România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *