Medicul care vrea să fie brancardier, respins la concurs. Iată de ce nu s-a putut înscrie

 

Candidatura medicului de familie Adrian Dărăbanţiu la unul din cele opt posturi de brancarider scoase la concurs de Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad a fost respinsă. Dr. Dărăbanţiu se aştepta ca dosarul său să nu fie acceptat din raţiuni de supracalificare, însă motivul real al respingerii este cu totul altul. Potrivit Comisiei de concurs, „domnul Dărăbanţiu Adrian-Dan nu a prezentat adeverinţă medicală cu avizul unui medic psihiatru, ci doar un certificat medical în copie”.

Dr. Dărăbanţiu a spus că va contesta rezultatul probei de selecţie a dosarelor întrucât documentul medical pe care l-a depus – „formularul A5” – este peste adeverinţa medicală vizată de psihiatru. În plus, Adrian Dărăbanţiu susţine că a prezentat formularul în original, însă cei care i-au preluat dosarul au spus că ei nu reţin documentele originale şi au făcut o copie pe care au pus-o la dosar, returnându-i originalul, scrie aradon.ro. Joi, 26 iulie, ora 13 este termenul limită până la care se depun contestaţiile. Rezultatul soluţionării contestaţiilor va fi făcut public vineri, 27 iulie.

Proba scrisă a concursului pentru ocuparea celor opt posturi de brancardier (pentru care s-au înscris 32 de candidaţi) va avea loc la 7 august, iar susţinerea interviului – pe 13 august. Rezultatele finale ale concursului vor fi cunoscute la 17 august.

Sursa foto: aradon.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.