Medicul militar Valeriu Gheorghiță: “Nu trebuie să ajungem la această divizare între persoane care s-au vaccinat și cele care nu s-au vaccinat”

Coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID-19, medicul Valeriu Gheorghiță, a declarat, joi seara, la B1 TV, că nu ar trebui să existe o divizare între persoanele care s-au vaccinat și cele care nu s-au vaccinat.

”Ceea ce cred și susțin este că nu trebuie să ajungem la această divizare între persoane care s-au vaccinat și cele care nu s-au vaccinat. Este dreptul fiecăruia să aleagă ce dorește să facă cu propria sănătate. Milităm pentru dreptul la libera alegere printr-o informare corectă așa cum știm vaccinarea este voluntară și nu este obligatorie.  Drept pentru care nu cred că trebuie luate decizii în funcție de statutul persoanei respective, dacă a fost sau nu vaccinată. Te poți feri de infecție respectând măsurile de prevenție cât se poate de bine. Am asistat aproape neputincioși la derularea evenimentelor pandemiei pentru că majoritatea oamenilor au respectat măsurile, dar s-au infectat accidental prin contact cu persoane aproapiate”, a explicat  coordonatorul campaniei de vaccinare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *