Medicul Streinu Cercel dă de pământ cu Dan Bittman, care nu crede în COVID 19: Discursurile dezbinatoare nu îşi au rostul în acest moment!

Toate sistemele medicale din lume au clacat la un moment dat, din cauza presiunii provocată de pandemia COVID-19, iar acest lucru nu ține de priceperea celor care le gestionează, susține medicul Adrian Streinu-Cercel.

Medicul Adrian Streinu-Cercel a explicat cu ce dificultăți se confruntă sistemul medical în contextul epidemiologic actual și cu ce greutăți se confruntă cadrele medicale implicate în lupta împotriva coronavirusului.

„Discursurile dezbinatoare nu îşi au rostul în acest moment. Toate sistemele sanitare din lume au clacat, nu e nimeni mai deştept sau mai prost decât celălalt. Toţi avem o pandemie şi încă doi ani de zile de aici încolo va trebui să facem faţă şi să trecem cu bine dacă vom fi uniţi”, a declarat medicul Adrian Streinu Cercel.

El a ținut să-i dea o replică solistului trupei Holograf, Dan Bittman, care și-a exprimat neîncrederea față de eficiența măsurilor adoptate de autorități pentru a limita răspândirea noului coronavirus. Medicul Streinu-Cercel a explicat ce se întâmplă cu medicii care lucrează în linia întâi, în spitale, și iau contact în fiecare zi cu pacienții bolnavi de COVID-19.

„Oamenii ies toţi din ture, astfel încât unii încep să plângă în momentul în care ies din acele costume nenorocite ca de pinguini. Imaginaţi-vă ce înseamnă să stai şi să consulţi în acel costum. Este uşor să punem sub semnul întrebării absolut orice. Ce vreau să remarc este că ar trebui să ne unim în această problem”, a spus medicul Adrian Streinu-Cercel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *