Mega Scandal Cu Droguri. Oreste, La DIICOT

Vedeta TV Oreste Teodorescu va merge astăzi la DIICOT Ploieşti, unde săptămâna trecută au fost arestate preventiv două persoane ţi una a fost plasată în arest la domiciliu într-un mega dosar de trafic de droguri în lumea mondenă.
Designerul Răzvan Ciobanu și femeia de afaceri Raluca Bădulescu au dat,joi, declaraţii în calitate de martor la DIICOT Ploieşti, după de procurorii şi poliţiştii au făcut zeci de descinderi joia trecută.

Dosarul „stupefiante pentru VIP-uri” a explodat, joi dimineaţă, la DIICOT Ploiești. În dosar principalul vizat este Adrian Cărbunescu, zis Max, care vindea stupefiante personajelor din lumea bună a Capitalei. Acesta urmează să fie audiat astăzi la DIICOT Ploieşti. Luni a fost citat pentru audieri şi realizatorul tv Oreste Teodorescu, care a acuzat că numele său este târât într-un astfel de scandal doar pentru a fi denigrat.El a negat orice legătură cu drogurile, însă surse judiciare susţin că vedeta ar fi cumpărat droguri chiar de la un investigator sub acoperire.

Carmin Ionescu, fiul lui Marian Ionescu , liderul trupei Direcția 5, are calitate de suspect, alături de Daniel Constantin Armeanca și Răzvan Mihăiță Ciobanu. Marian Ionescu și Raluca Bădulescu sunt martori în dosar. Conform magistraților inculpatul George Gheorghiu, plasat în arest la domiciliu, este obligat „să nu comunice cu coinculpaţii din prezenta cauză: Cărbunescu Adrian şi Damian Andrei Vinicius, cu suspecţii din prezenta cauză: Nestor Barbara, Ardelean Alissa-Elena, Armeanca Daniel Constantin, Barbu Marian Alexandru, Ciobanu Mihăiţă Răzvan, Dafina Alexandru Daniel Ionescu Carmin Mihai, Mihai Aida Georgeta şi Ştefan Robert Cristian şi cu martorii din prezenta cauză: Bădulescu Raluca şi Ionescu Marian (cu excepţia celor care sunt rude sau afini), direct sau indirect, pe nicio cale.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *