Melania Trump s-a retras din viața publică și nu vrea să redevină prima-doamnă a Statelor Unite

Melania Trump nu îşi doreşte să-şi recapete statutul de primă-doamnă a Statelor Unite şi nici nu vrea să se implice într-o nouă campanie electorală a soţului ei, au declarat mai multe surse pentru CNN. Fostul preşedinte Donald Trump nu a clarificat oficial dacă intenţionează să candideze în 2024, deşi a avut câteva declaraţii publice pe această temă.

„Spre deosebire de 2016, Melania Trump nu are nicio intenţie să se alăture unei viitoare campanii. Am vorbit cu oameni care au spus că nu este interesată să fie din nou la Casa Albă”, a declarat duminică Kate Bennett, CNN, scrie hotnews.ro.

Prietenii Melaniei spun că aceasta este „fericită şi relaxată”, după ce a plecat de la Casa Albă şi s-a retras din viaţa publică.

„S-a retras acum la Mar-a-Lago, fiind mamă. Ştim că este o persoană extrem de discretă şi că a nu ţine să fie în centrul atenţiei”, a spus Bennett.

Cu toate acestea, Donald Trump a continuat să se ocupe de strângeri de fonduri şi să organizeze mitinguri, în ciuda faptului că nu e clar dacă va candida sau nu în 2024.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *