Meleşcanu: Contest în instanţă EXCLUDEREA din ALDE

Teodor Meleșcanu, ales președinte al Senatului, va contesta excluderea sa din ALDE. Acesta a făcut anunțul în urmă cu puțin timp, după ce liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu a anunțat că toți cei care fac parte din echipa PSD vor fi dați afară din partid.

„Nu consider că este, la ora actuală, cel mai bun moment să convocăm un Congres pentru că suntem în plină campanie electorală. Eu nu cred că este util un Congres decât după alegerile prezidențiale.

În cadrul Delegației Permanente dânsul a cerut ieșirea de la guvernare și am crezut cu toții că este prefața anunțării candidaturii la prezidențiale. Ulterior, am aflat de pe Facebook și de pe alte culoare că dumnealui nu mai candidează la prezidențiale, ori în aceste condiții care mai este motivul pentru a nu duce mai departe programul de guvernare.

În principiu vă asigur că mă mai gândesc, dar voi sprijini un candidat independent. Pentru că încă sunt membru ALDE și sper să rămân membru al ALDE. Am aflat tot de pe Facebook că domnul Mircea Diaconu este candidatul nostru la prezidențiale și eu îl voi susține”, a spus Teodor Meleșcanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *