Meleșcanu, la  79 de ani,  nu  mai ține  minte că el  se află  la  al 6-lea partid, și declară: “Traseismul este o problemă gravă”

Fostul președinte al SIE și al Senatului, Teodor Meleșcanu,  în vârstă de  79 de ani,  cel mai  probabil nu  mai ține  minte că el se află, deja,  la al  6-lea  partid, după  ce  a fost,  pe rând,  membru în PDSR, APR, PNL, ALDE, Forța Națională, PPU-sl, altfel nu se explică declarația sa, de  joi seara, de la Antena 3, cânda afirmat că  „problema traseismului este o problemă gravă a societății românești”.

Întrebat cum comentează afirmația premierului Ludovic Orban legat de primarii racolați de la PSD, Meleșcanu a  precizat că el nu este de acord cu această practică și că el nu a semnat pentru nicio candidatură a unui primar venit din alt partid.

„Este o maniera smechereasca, intrucat candidaturile la nivel local se fac cu semnatura presedintelui organizatiei judetene. Este pur si simplu caraghios la nivelul asta sa ajungi la asemenea comunicari. Problema traseismului este o problema grava a societatii romanesti. Primarii primesc o suma mai mare sau mai mica in functie de partidul la care adera (…) de fapt asta e motivatia, nu e nici ideologica, nici istorica, pur si simplu e legat de fondurile pe care le primesc de la Guvern primarii si candidatii de primari”, a afirmat  Meleșcanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.