Memoria lui Maniu, Mihalache și Coposu batjocorită! PNȚCD va susține lista de candidați ai PSD la europarlamentare

Aurelian Pavelescu, candidat la Primaria Generala a Capitalei, sustine o conferinta de presa, in Bucuresti, joi, 15 mai 2008. PNTCD a cerut, joi, BEC si BEM sa sanctioneze PDL, sustinand ca sediul central al taranistilor a fost "vandalizat", prin lipirea a 20 de afise electorale ale democrat-liberalilor pe gardul sediului central al partidului. RAZVAN CHIRITA / MEDIAFAX FOTO

PNȚCD, partidul lui MIhalache și Maniu, partidul al cărui membri au luptat în munți împotriva comuniștilor și au murit în închisori, a ajuns să susțină lista PSD pentru Parlamentul European.

Decizia a fost anunțată joi de Aurelian Pavelescu, președinte al PNȚCD, într-o conferință comună cu Liviu Dragnea care a susținut că președintele Iohannis a instaurat o dictatură personală și atacă democrația.

„Linia politică a PNŢCD a fost deja anunţată cu un an în urmă, atunci când a susţinut mitingul împotriva abuzurilor al PSD-ALDE. Am vorbit de atunci că că PNŢCD e dator să apere democraţia, înainte de toate, înaintea intereselor de partid, aşa cum ar trebui să facă orice partid politic în democraţie. Ce s-a întâmplat cu Iohannis ne-a cutremurat pe toţi. O caracatiţă care a a acaparat statul a pus sub poliţie politică statul şi a bulversat întreaga societate. Preşedintele a refuzat să îşi îndeplinească rolul de mediator şi a instaurat un regim personal de mână forte. Rolul de mediator e conferit exclusiv preşedintelui României, ca o cheie de boltă a democraţiei”, a declarat Aurelian Pavelescu, preşedintele PNTCD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.