Mesaj ironic pentru Liviu Dragnea: Erau 0 kilometri de autostră, în două luni s-au dublat (VIDEO)

„Fix două luni au trecut din 15 martie, șîeu văd fix zero kilometri de autostradă în Moldova… (erau 0 kilometri, în două luni s-au dublat)”. Acesta este mesajul ironic postat de suceveanul Ștefan Mandachi, cel care a declanșat o campanie de construiere de autostrăzi în nordul țării.

La două luni de la inaugurarea simbolică a primului metru de autostradă din Moldova, în semn de protest faţă de infrastructura rutieră precară din ţara noastră, antreprenorul sucevean Ştefan Mandachi a făcut un nou clip video în care îl ridiculizează pe Liviu Dragnea. În clip apare şi preşedintele României, Klaus Iohannis, spunând „#şîeu”.

El arătat că în martie erau zero kilometri de autostradă în Moldova şi acum numărul s-a dublat. „Fix două luni au trecut din 15 martie, şîeu văd fix zero kilometri de autostradă în Moldova… (erau 0 kilometri, în două luni s-au dublat”, a scris Mandachi pe Facebook. Suceveanul a realizat un colaj video în care apare Liviu Dragnea vorbind despre construcţia de autostrăzi. Liviu Dragnea: Plec să văd dacă s-au început lucrările de autostradă. Ştefan Mandachi: Nimic.

VIDEO:

https://www.facebook.com/stefanvalentinmandachi/videos/2544686645583332/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *