VIDEO Mesaj viral al Armatei Române, nu foarte departe de cel al Comandamentul Strategic al SUA care făcea trimitere la arsenalul nuclear

Mesajul video transmis de MApN, pe pagina oficială de Facebook, cu ocazia Anului Nou a fost pe placul publicului din România, care a gustat gluma, spre deosebire de aluzia făcută de Comandamentul strategic al SUA care deţine „butonul” nuclear care, făcând o analogie cu globul care era lansat la New York de Revelion, a spus că este pregătit să folosească ceva mult mai mare, scrie mediafax.ro

https://www.facebook.com/mapn.ro/videos/2150303081854124/

Comandamentul Strategic al Statelor Unite, care gestionează arsenalul nuclear, a prezentat scuze marţi, pe fondul criticilor, după un mesaj de Revelion în care transmitea că ar putea folosi o bombă, în caz de necesitate.
„Tradiţia din Times Square vesteşte Anul Nou prin coborârea globului; dacă va fi nevoie vreodată, noi suntem pregătiţi să lansăm ceva mult, mult mai mare”, a transmis Comandamentul Strategic al SUA înaintea Revelionului, referindu-se la momentul celebrării Revelionului în New York. Mesajul postat pe Twitter era însoţit de o înregistrare video cu un bombardier B-2.

Sugestia folosirii unei arme nucleare a stârnit critici la Washington. În acest context, Comandamentul Strategic al SUA a şters controversatul mesaj postat de Revelion, informează agenţia Reuters şi postul tv BBC.

Comandamentul Strategic al SUA a postat un alt anunţ: „Mesajul nostru precedent era deplasat şi nu reflectă valorile noastre. Prezentăm scuze. Suntem dedicaţi securităţii Americii şi aliaţilor”.

https://www.youtube.com/watch?v=tytHEJEmmFY

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *